Elcigg i Sverige skapar bra hälsa

Elcigg måste vara en av dom bästa produkterna du kan handla idag i Sverige för hälsan.

Ska du leta efter och köpa en e cigg så ska du definitivt bege dig ut på Google´s sökmotorer och leta efter just order e cigg. Det finns en ofantlig uppsjö av butiker som säljer e-cigaretter i Sverige. Ett av dessa är ecocig som har en riktigt bra kundtjänst och dom har sin butik i Stockholm eller närmare bestämt ute på Lidingö.

Elcigg skapar bra hälsa

Att sluta med sina vanliga tobakscigaretter är alltid bra men kan för vissa vara riktigt svårt och det finns många sätt eller hjälpmedel. Det engelska folkhälsoinstitutet har sedan 2015 rekommenderat rökare som inte lyckas sluta med sina vanliga cigaretter att börja med e cigg. Många människor har på detta sätt lyckats sluta helt genom att börja röka e cigg istället och detta i sin tur skapar en bättre hälsa hos människor.

elcigg

Läkemedelsverket försökte förbjuda e-cigarett

Det svenska Läkemedelsverket försökte år 2016 förbjuda elcigg genom att säga. Att det skulle klassas som tobaksvara eller rentav ett läkemedel. Många personer och framförallt butiker satte sig emot detta och överklagade Läkemedelsverkets beslut. Det togs upp i både tingsrätten och hovrätten och till slut klev EU parlamentet in. Och bestämde att e-cigaretter ska i alla EU medlemsländer godkännas för försäljning. Det skrevs dock till en hel del regler kring försäljningen såsom att E-juice innehållandes nikotin. Inte får säljas i större behållare än 10 milliliter.

E ciggens framtid i Sverige

Just nu finns det ca 100 seriösa butiker eller Vape shop som det också kallas i Sverige. Och marknaden blomstrar med en förväntad omsättning på ca 300 miljoner bara i Sverige. I hela världen räknas elcigg marknaden omsätta omkring 10 miljarder kronor år 2018. Ett Svensk företag som heter ecocig har tagit en stark position och förväntas år 2018 omsätta ca 15 miljoner kronor.  Och är definitivt en av Sveriges största spelare på e-cigg marknaden.

När du ska sluta med den vanliga tobaken så är ecocig en perfekt butik att vända sig till. Dom har stor vana att hjälpa dig välja den perfekta elcigg.